Ervaringen klanten

Nanda, 48 jaar "expertise reikt verder dan alleen het uiterlijk"

Sinds een jaar kom ik in de praktijk van Astrid. Graag wil ik mijn ervaring delen waar het de producten  van LaViesage betreft. Twee maanden geleden was ik bij de parodontoloog voor een controleafspraak. Toen bleek dat ik een ontsteking had onder twee van mijn kiezen, waarschijnlijk veroorzaakt door een bacterie. Mijn tandvlees vertoonde op die plaats enorme pocketdieptes, de kiezen stonden enigszins los en er was veel botafbraak. Ik kreeg een dubbele penicillinekuur om de ontsteking weg te nemen maar het was maar zeer de vraag of er nog botherstel mogelijk was en de kiezen te redden waren. Astrid raadde mij direct de Reconditioner Kit van LaViesage met hoogwaardige voedingssupplementen aan en daarnaast Skollagen. Ik heb tweemaal de Reconditioner voor een maand geslikt en deze week bleek bij de controle dat het tandvlees optimaal hersteld is en zelfs de kiezen weer vast zitten. De parodontoloog was verbaasd en positief verrast. Ikzelf ben er van overtuigd dat de hoogwaardige producten die ik heb geslikt op aanraden van Astrid dit resultaat hebben bewerkstelligd. Ik ben enorm blij dat de expertise van Astrid verder reikt dan ‘alleen’ het uiterlijk!   (juni 2014)

Andrea, 46 jaar  "tot mijn verrassing gaat het resultaat veel verder"

Ik kom sinds eind 2012 bij Astrid. Ik ben geen type voor veel poespas en make-up en daarom dacht ik eerst dat een schoonheidsspecialiste wel niks voor mij zou zijn. Mijn doel was ook eigenlijk alleen er wat verzorgder uit te zien door een juiste gezichtsverzorging. Dat doel is bereikt, maar tot mijn verrassing gaat het resultaat veel verder, omdat er niet alleen aandacht is voor de buitenkant. Hoewel je zelf ook wel uit ervaring weet dat voeding van invloed is op je huid, is het toch niet makkelijk om je huid ook van binnenuit goed te verzorgen. Ik ben vitamines van LavieSage gaan gebruiken en merk niet alleen dat mijn huid daar zeer goed op reageert, ik voel me daarnaast ook veel fitter en energieker. Via Astrid heb ik het boek 'Oergondisch genieten' aangeschaft en kook regelmatig recepten uit dit boek. Heel erg lekker en je voelt je er nog goed door ook. Naast dit mooie resultaat word je ook nog eens op een heel prettige manier ontvangen en behandeld. Ik ben blij dat ik ondanks mijn bedenkingen de stap heb gezet en naar Belle Allure ben gegaan!  (januari 2014)

Rieneke, 46 jaar  "ik ben heel blij met de professionele aanpak"

Na in de loop der jaren bij diverse salons te zijn geweest waarbij ik iedere keer aan moest geven welke behandeling ik ook al weer had (je zou toch denken dat ze iets noteren als je vaste klant bent) was ik het zat. Daarbij kwam ook dat ik mede gezien mijn leeftijd (46) vond dat mijn huid een betere verzorging verdiende.
Via google kwam ik bij Astrid uit. Na een uitgebreide intake waarin ik aangaf dat ik voor huidverbetering wou gaan, gingen we aan de slag. De product keuze is in eerste instantie LaBiocome geworden, ik reageer soms heftig op producten en dit product heeft ook milde varianten. Ik ben toen ook direct begonnen met supplementen van LaViesage voor de ondersteuning van binnenuit.
Tijdens een huidscandag kreeg ik veel extra informatie waardoor ik met aangepaste behandelingen en supplementen een extra 'boost' kon geven aan de verbetering. Ik had bijvoorbeeld altijd een hele droge huid van armen en benen maar sinds ik de supplementen gebruik, voelt mijn hele lichaam lekker zacht en niet alleen mijn gezicht. Daarbij is het fijn dat je van binnenuit dus ook aan huidverbetering kunt werken. Als je dit combineert met natuurlijke voeding (waar Astrid ook heel veel over weet) dan is het resultaat nog beter.
Kortom: ik ben heel blij met de professionele aanpak en wat ook heel leuk is, mocht je een keer een feestje hebben dan is er een behandeling waar je binnen een uurtje er 10 jaar jonger uit ziet. Uiteraard is dit tijdelijk maar de reacties van de omgeving zijn onvergetelijk.    (November 2013)

Lieda, 43 jaar "ik voel me beter en fitter" 

Sinds oktober 2012 gebruik ik 2 à 4 vitaminesupplementen per dag  van Laviesage XtraC&D3. Normaal gesproken heb ik snel last van de vallende blaadjes als de herfst zich aandient. Voel me vermoeider omdat er minder tot geen zonlicht is en je ook minder buiten komt. Met Laviesage heb ik me de afgelopen maanden beter en fitter gevoeld. Een voordeel is ook nog dat je beter bestand bent tegen alle griep- en verkoudheidsvirussen die in deze periode van het jaar, ze hebben mij (nog) niet te pakken gehad dit jaar.... (februari 2013)


Wendy, 30 jaar  "ik voel mij veel energieker"

Vanaf mijn 21e ging ik in de herfst en winter wekelijks onder de zonnebank. Ik had het voor mijn huid en mijn energie echt nodig. Eigenlijk was er verslaafd aan. Totdat ik na de zomervakantie van 2012 begon met XtraC&D3 van Laviesage. Ik ga nu eens in de drie weken onder de zonnebank en bouw nog steeds af. Ik voel mij veel energieker en mijn huid ziet er in combinatie met de behandelingen beter uit dan ooit!       (januari 2013)

Veronique, 35 jaar  “Het is niet alleen ‘tutten’, er zit ook een inhoudelijke gedachte achter"

Regelmatig naar een schoonheidsspecialiste? Dat leek me niets voor mij, totdat ik Astrid vijf jaar geleden tegen het lijf liep op een ondernemersbijeenkomst. Het heeft eerlijk gezegd nog wel een poosje geduurd voordat ik daadwerkelijk plaatsnam in haar behandelstoel, maar vanaf dat moment was ik verkocht. Ik dacht eigenlijk dat ik nog te jong was om zichtbare verbeteringen te zien, maar mijn huid was na afloop zo zacht dat ik mijn gezicht en hals de hele verdere middag  heb ‘geaaid’. En wat een prachtige, gezonde teint! Sindsdien gebruik ik de producten van LeBiocome – geweldig! – en ga ik een paar keer per jaar bij Astrid langs voor een behandeling. Dat bevalt mij uitstekend. Astrid neemt haar werk serieus en weet me telkens weer iets interessants te vertellen. Bij haar gaat het niet alleen om ‘tutten’, er zit ook echt een inhoudelijke gedachte achter. Dat spreekt me erg aan. Astrid heeft me nu de voedingssupplementen van LavieSage aanbevolen. Ik ben benieuwd wat ik daarvan ga merken, maar Astrid kennende zal ik vast weer versteld staan van het resultaat!      (september 2012)

Mirjam, 42 jaar     ‘Astrid verrast met vakkennis en behandelwijze”

Ik kom inmiddels al een aantal jaren bij Belle Allure en dat is niet voor niks. Astrid slaagt er altijd in weer nieuwe technologieën of aansprekende producten te introduceren die zichtbaar effect hebben. Het lijkt soms of de zon in je huid weer is gaan schijnen. Het is haar streven naar het optimaal afstemmen van de behandeling op mijn huid die maakt dat er echte huidverbetering is te zien. Ik heb in het verleden nogal eens gewisseld tussen schoonheidsspecialistes, maar die behoefte is er nu helemaal niet meer. Bij Belle Allure, maar met name met Astrid zelf, krijg je een prima totaal pakket. Astrid verrast met haar vakkennis en prettige behandelwijze. Een echte aanrader dus!      (juni 2012)

Mariëlle, 40 jaar   “Mijn favoriet is toch wel de Meso”

Vier jaar geleden ben ik met een vriendin meegegaan naar Belle Allure. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan: een gezellige ervaring en gelijk een klik met Astrid!
Ik heb zeer veel verschillende behandelingen gehad. De zomerbehandeling, in het najaar de biodermabrasie, de  gouden roller en al een paar keer de T-Away voor kleine plekjes. Mijn favoriet is toch wel de Meso. Soms in kuurvorm, soms eenmalig.
De 6 stappen in de productlijn van LaBiocome noemde Astrid destijds een ' feestje’. En ja, ik kan beamen dat dat zo is.  (april 2012)

 

Conny, 55 jaar   “Het resultaat is absoluut verbluffend! Mijn huid is zo opgeknapt”

Een verhuizing van Den Haag naar Amersfoort betekende voor mij ook op zoek gaan naar een nieuwe schoonheidsspecialiste die in haar salon met Guinot producten werkte. Via “google” ben ik bij Astrid Sparreboom terecht gekomen.
Ik kan rustig zeggen dat ik een probleemhuid heb waarbij tot mijn grote frustratie de hormoonhuishouding van tijd tot tijd de regie volledig overneemt.
Ik heb mij in de keuze van behandelingen volledig laten leiden door het deskundig advies van Astrid. Met de mij vertrouwde Guinot behandelingen heeft zij eerst de tijd genomen om mijn huid te leren kennen. Vervolgens ben ik een microdermabrasiekuur gestart met de MicroSkinPolish. Het resultaat is absoluut verbluffend! Mijn huid is hier zo van opgeknapt! De behandelingen vul ik thuis aan d.m.v. voedingssupplementen van LavieSage.
Als ik soms toch wat last heb van pukkels en puistjes weet ik dat het na een paar dagen vanzelf weer over gaat. Ik ben zo gelukkig met de resultaten en wat streelt nog meer dan een omgeving die dat ook tegen je zegt!
Astrid, mij raak je als klant niet meer kwijt!    (april 2012)

Alette, 51 jaar “een moment van onthaasting en nog met resultaat ook”

In mijn agenda staan de afspraken bij Belle Allure met een groot uitroepteken genoteerd. Een moment van pure ontspanning en onthaasting! En dan ook nog met een verfrissend resultaat!
Regelmatig krijg ik op dagen na een behandeling te horen: “Wat zie jij er stralend uit. Het gaat zeker goed met je.” Wie wil dat nou niet horen? Daar krijg je toch allemaal een goed gevoel bij.
Elke keer ga ik volkomen blanco naar Astrid toe. Ik heb geen voorkeur voor een soort behandeling,  juist de afwisseling spreekt mij erg aan. Ik laat het dan ook helemaal aan Astrid over welke behandeling zij op dat moment adviseert.
Een behandeling bij Belle Allure is geen standaard behandeling, zoals ik die al jaren kende bij de ‘standaard’ schoonheidsspecialiste. Een behandeling bij Belle Allure gaat verder. Huidverzorging en verbetering is het uitgangspunt.     (april 2012)

Liesbeth (40 jaar): ‘ik hoef niet tot nauwelijks te wachten’

Via een vriendin en na het bekijken van de site ben ik bij Belle Allure gestart met gezichtsbehandelingen. Direct bij de eerste afspraak, zo’n jaar geleden, had ik een goed gevoel. Astrid is een huidspecialiste die op een persoonlijke en professionele manier met haar klanten omgaat. Ik vind het bijvoorbeeld belangrijk dat ik niet tot nauwelijks hoeft te wachten als ik een afspraak heb. Ik ga er altijd heen met het vertrouwen dat ze iedere keer de behandeling, kuur en of producten aanbeveelt die goed voor mijn huid zijn. Zo heb ik al verschillende behandelingen ondergaan zoals bio face lifting, meso, micro dermabrasie en energie masker met iedere keer weer een mooi resultaat. Ik krijg tegenwoordig complimenten dat ik er fris en stralend uit zie, in plaats van de opmerkingen die ik voorheen kreeg zoals je ziet er moe uit, je wordt toch niet ziek.    (april 2012)