Stralend de feestdagen in

Published:

Met deze tips laat jij jouw huid stralen tijdens de feestdagen 

Wil jij een stralend mooie huid tijdens de feestdagen? Zodat je er shiny uitziet?
Door deze tips de komende weken voor kerstmis toe te passen zal jouw huid stralen! 

TIP 1 Geef je huid een (thuis)peeling
Een enzymatische peeling of een peeling met korrel mag je 1 keer per week doen. En de laatste keer thuis peelen doe je de avond vóór de kerst. Je haalt zo de dode huidcellen weg waardoor je een mooie doorbloeding krijgt in je huid zodat je er stralend uitziet. Door een gladde frisse huid zal ook je make-up beter blijven zitten en er langer mooi uit zien.

TIP 2 Drink voldoende water
Het is misschien wat lastiger in de winterperiode om voldoende water te drinken. Probeer eens lauwwarm water, lekker met wat gember, muntblaadjes of kaneel. Start vandaag nog, je huid is je dankbaar!

TIP 3 Gebruik een hydraterend (vlies)masker
Een zacht hydraterend creme masker mag je in de week voor de Kerst elke dag gebruiken om je huid een echte boost te geven. Een hydraterend crème masker kan je gebruiken in plaats van je nachtcrème. Dat is dus super makkelijk. Daarnaast zijn er ook heel voedende vliesmaskers, voor het hele gezicht of specifiek voor je ogen. Echt een super wauw effect! Het resultaat zal iedereen zien.

TIP 4 Vergeet je decolleté niet
Heb je een mooie jurk of blouse? Neem dan als je je gezicht verzorgt ook je hals en je decolleté mee. De huid van je hals en decolleté is dunner dan in je gezicht. Daarom zijn er speciale crèmes voor deze gevoelige huid.

TIP 5 Minerale make-up of gekleurde dagcrème doet wonderen
Een kleurtje op je gezicht kan heel fijn zijn om je bleke huid iets gezonder er uit te laten zien. Een gekleurde dagcrème geeft je een natuurlijke glow. Kies een gekleurde dagcrème niet te donker. Er zijn producten te verkijgen die meekleuren met jouw huid. In plaats van een gekleurde dagcrème kan je ook kiezen voor een minerale make-up, een poeder die je in een handomdraai aanbrengt en waarmee je er ook gelijk shiny uitziet. Uiteraard adviseer ik je heel graag over de juiste producten en kleur die je nodig hebt.

TIP 6 Slaap je mooi
Echt zo belangrijk: ga een paar keer per week ècht op tijd naar bed. Slapen is de beste manier om je lichaam te herstellen en resetten. Als je lichaam happy is dan zie jij dat terug in de spiegel!

Adres
Kraailandhof 4
3828 JM Hoogland
E-mail
info@belleallure.nl
Telefoon
033 457 10 41