Stralend de feestdagen in

Published:

Met deze tips laat jij jouw huid stralen tijdens de feestdagen 

Wil jij stralen tijdens de feestdagen of bij het feestje of gala waar je binnenkort heen gaat? Door deze tips toe te passen in de week voor het feest zal jouw huid stralen! 

TIP 1 Geef je huid een peeling
De zachte enzymatische peelingen mag je zeker 2 tot 3 keer per week doen, de mechanische (met korrel) 1 keer per week. En de laatste keer doe je de avond voor de kerst. Een peeling haalt de dode huidcellen weg waardoor je een mooie doorbloede en stralende huid krijgt. Een gladde frisse huid zal ook je make-up er mooier uit laten zien.

TIP 2 Drink voldoende water
Het is misschien wat lastiger in deze koude periode om voldoende water te drinken. Probeer eens lauwwarm water, lekker met wat gember of kaneel. Start vandaag nog, je huid is je dankbaar!

TIP 3 Gebruik een hydraterend (vlies)masker
Een zacht hydraterend masker mag je in de week vooraf elke dag gebruiken om je huid een echte boost te geven. Een hydraterend crème masker kan je gebruiken in plaats van je nachtcrème. Dat is dus super makkelijk. Daarnaast zijn er ook heel voedende vliesmaskers, voor het hele gezicht of specifiek voor je ogen. Echt een super wauw effect! Het resultaat zal iedereen zien.

TIP 4 Vergeet je decolleté niet
Heb je een mooie jurk of blouse? Neem dan als je je gezicht verzorgt ook je hals en je decolleté mee. De huid van je hals en decolleté is dunner dan in je gezicht. Daarom zijn er speciale crèmes voor deze gevoelige huid.

TIP 5 Gekleurde dagcrème doet wonderen
Een gekleurde dagcrème kan heel fijn zijn om je bleke huid iets frisser er uit te laten zien. Het ziet er dan niet gelijk uit alsof je een laag foundation op hebt. Een gekleurde dagcrèmegeeft je een veel natuurlijkere glow. Kies een gekleurde dagcrème niet te donker. Er zijn producten te verkijgen die meekleuren met jouw huid. 

TIP 6 Slaap je mooi
Ga een paar keer per week echt op tijd naar bed. Slapen is de beste manier om je lichaam te herstellen en resetten. Als je lichaam happy is dan zie jij dat terug in de spiegel!

Adres
Kraailandhof 4
3828 JM Hoogland
E-mail
info@belleallure.nl
Telefoon
033 457 10 41