Al 15 jaar ervaring
Orthomoleculair voeding- & huidspecialist
Wetenschappelijke bewezen producten

Blog

Wil jij up to date zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van, huidverbetering, huidverzorging en voeding? Lees dan de artikelen van Belle Allure.

droge huid
Huidverbetering

Droge of vochtarme huid

Heb jij een droge of vochtarme huid? Tijdens een intakegesprek merk ik regelmatig dat een huidtype of huidconditie niet goed bekend is. Iemand denkt bijvoorbeeld

Lees verder »
Voeding

Chocolade: superfood

Ben jij ook zo dol op chocola. Ik in ieder geval wel. Als dat voor jou ook geldt dan vind je het vast fijn om te lezen dat rauwe cacao behoort tot een van de beste superfoods.

Lees verder »
Huidverbetering
Huidverbetering

8 tips voor een mooie stralende huid

 Wil jij er zo lang mogelijk mooi, en als het even kan ook jong, uitzien? Dan heb ik een aantal tips voor je. Want, ook al verzorg je je huid goed met crèmes en serums, door sommige gewoontes veroudert je huid sneller dan je eigenlijk wil… 

Lees verder »
Huidverbetering

Mooi door gezonde darmen

Als je huidproblemen hebt, kun je er in heel veel gevallen van uitgaan dat hiervoor een verklaring in je darmen ligt. Wil je een mooie stralende huid? Houd dan je darmen gezond!

Lees verder »
microdermabrasie
Huidverbetering

Je huid als een huis

Jouw huid bestaat, net als een huis, uit drie lagen. Elke laag heeft zijn eigen specifieke functie en elke laag vereist onderhoud.

Lees verder »
Huidverbetering

HELP……RIMPELS!

Astrid, kun je iets doen aan mijn rimpels? Het is één van de vragen die vaak aan mij gesteld wordt. Een eenvoudig antwoord kan ik je eigenlijk niet geven.

Lees verder »