Al 15 jaar ervaring
Orthomoleculair voeding- & huidspecialist
Wetenschappelijke bewezen producten

Cosmedix

Merken > Cosmedix

Cosmedix

Cosmedix is een vegan friendly huidverbeteringsmerk dat alleen met natuurlijke werkzame ingrediënten werkt èn daarnaast mild is voor je huid. Het zijn producten met een eerlijk en betrouwbaar resultaat, zuiver en effectief.

Groen en schoon

Cosmedix is actief in de ontwikkeling van ‘groene’ producten. De producten zijn 100% vrij van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, sodium laurylsulfaat (SLS), hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleur- en geurstoffen. De formules worden nooit op dieren getest.
Deze vorm van ‘schone’ huidverzorging wordt ook wel cruelty free genoemd.

Chirale correctie

Cosmedix heeft, door gebruik te maken van een zuiveringsproces, genaamd ‘Chiral Correction’ afkomstig uit de farmacie wereld, een weg gevonden om de krachtigste pure ingrediënten uit de natuur te gebruiken. Met deze technologie heeft Cosmedix een wetenschappelijk bewezen methode gevonden om hoge concentraties van werkzame stoffen in producten te gebruiken, zonder dat deze jouw huid irriteren.

cosmedix

Effectieve behandelingen

Met Cosmedx

Cosmedix heeft meerdere peelings in het assortiment. Allemaal hebben ze als doel je huid te verbeteren met zo min mogelijk belasting van de huid. Dat betekent weinig tot geen hersteltijd na de behandeling, dus niet vervellen of extreme roodheid. Dit in tegenstelling tot veel andere peelingmerken in de markt.

De peelings zijn onderverdeeld in verschillende levels. Net zoals je kunt trainen voor een marathon, zo train je ook je huid. Zo kan je iedere keer weer een stapje verder gaan.

In sommige producten en peelings zit het krachtige ingrediënt retinol, of wel vitamine A. Deze vitamine speelt een grote rol, wetenschappelijk bewezen, in de verbetering van je huid. Zelfs voor de gevoelige huid is er een retinol product.

 

Voordat je start met de eerste peeling is het belangrijk om thuis de juiste producten te gebruiken. Uiteraard bekijken we samen welke producten dat kunnen zijn. Er zijn starterkits met 4 producten.

belle allure