Cosmedix

Cosmedix is zeer actief in de ontwikkeling van groene producten. Vegan friendly en cruelty free, altijd strevend naar het meest optimale resultaat.

GROEN & SCHOON

Als pioniers in schone huidverzorging, zijn de producten van Cosmedix altijd 100% vrij van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, sodium laurylsulfaat (SLS), hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. De formules worden nooit op dieren getest.

CHIRALE CORRECTIE

Actieve stoffen zijn de ingrediënten in een product die werkzaam zijn in de huid en zorgen voor de gewenste resultaten. COSMEDIX heeft met een Nobelprijswinnende technologie een wetenschappelijk bewezen methode gevonden om hoge concentraties van deze werkzame stoffen in de producten te gebruiken, zonder dat deze de huid irriteren. De producten zijn zuiver.

EFFECTIEVE BEHANDELINGEN

Cosmedix heeft meerdere peelings in het assortiment. Allemaal staan ze voor huidverbetering met zo min mogelijk belasting van de huid. Dat betekent weinig tot geen hersteltijd nadien, dus niet vervellen of extreme roodheid.

De peelings zijn onderverdeeld in verschillende levels. Net zoals je kunt trainen voor een marathon, zo train je ook je huid. Zo kan je iedere keer dat stapje verder gaan.

Voordat je start met de eerste peeling is het belangrijk om thuis de juiste producten te gebruiken. Uiteraard bekijken we samen welke producten dat kunnen zijn. Er zijn handige starterkits te verkrijgen met 4 producten.

prijzen Cosmedix behandelingen vanaf €90

Adres
Kraailandhof 4
3828 JM Hoogland
E-mail
info@belleallure.nl
Telefoon
033 457 10 41