Al 15 jaar ervaring
Orthomoleculair voeding- & huidspecialist
Wetenschappelijke bewezen producten

DP Dermaceuticals

Merken > DP Dermaceuticals

De Dermapen

De Dermapen Dermaceuticals worden altijd gebruikt bij een Dermapen (microneedling) behandeling. De resultaten die daar mee worden bereikt zijn erg goed en de hersteltijd van de huid zeer kort. De werkstoffen in deze producten gaan verder dan alleen het huidoppervlak. Dat komt met name door het Hylafuse complex in de Dermapen producten.

Hylafuse™ Complex

Het Hylafuse complex bevat hyaluronzuur met drie verschillende molecuul groottes. Dat is essentieel voor de huid omdat zo het hyaluron in alle drie de lagen van de huid terecht kan komen. Veel huidverzorgingscrèmes claimen dat ze de natuurlijke toevoer van hyaluronzuur verhogen door het simpelweg alleen aan te brengen. Dit lijkt misschien mooi, helaas is het molecuul van hyaluronzuur in 99% van de producten te groot om echt te kunnen doordringen in de huid.

dermapen

Moleculen en hun grootte

De DP Dermaceuticals onderscheiden zich van vele andere serums en producten door hun onvoorstelbaar kleine molecuulgrootte uitgedrukt in kDa. Hierdoor kunnen de DP Dermaceuticals optimaal door de huid opgenomen worden.

Dit is de reden dat er tijdens de Micronneedling behandelingen altijd met deze producten wordt gewerkt.

Huidproblemen

Bij specifieke huidindicaties zoals bijvoorbeeld acne, pigment, couperose en rosacea adviseer ik om de Dermapen Dermaceuticals ook thuis te gebruiken. Zo bereiken we het meest optimale resultaat om jouw huidprobleem daadwerkelijk aan te pakken.

belle allure