Huid verstrakken in Amersfoort

strakke huid zonder operatie?

Een verslapte huid kan leiden tot het verschijnen van fijne lijntjes, rimpels en plooien, en kan een impact hebben op het zelfvertrouwen van mensen. Bij Belle Allure in Amersfoort bieden we verschillende behandelingen die de huid verstrakken, zonder dat daar een operatie voor nodig is. Dit kan een bindweefselmassage zijn maar ook bijvoorbeeld een microneedlingbehandeling. Bij beide wordt de doorbloeding en aanmaak van collageen gestimuleerd waardoor verslapte huid zelf aan het werk gaat.

belle allure

Samen werken naar een strakke huid

belle allure

Voordelen van huid verstrakken zonder operatie:

Het verstrakken van de huid  geeft een prachtig resultaat:

Behandelingen voor een verslapte huid:

Bindweefsel­massage

Lichttherapie

Peeling

Microneedling

Veelgestelde vragen over een verslapte huid:

Huidverslapping kan veroorzaakt worden door verschillende factoren, waaronder veroudering (verlies van collageen en elastine), blootstelling aan de zon, roken, gewichtsverlies, genetica en zwaartekracht.

Het is belangrijk dat de doorbloeding in de huid gestimuleerd wordt en de collageenaanmaak een boost krijgt. Dit kan gedaan worden met een bindweefselmassage, microneedlingbehandeling, lichttherapie of een peeling. 

Twijfel je welke behandeling bij jou past? Neem dan contact met ons op. 

Huidverstrakkingsbehandelingen zonder operatie zijn niet-invasief, resulteren in geen littekens, veroorzaken minimale ongemakken en hebben een korte hersteltijd. Ze leveren ook natuurlijke resultaten en zijn geschikt voor een breed scala aan huidtypes en problemen.

Staat je vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

Kennismakings­behandeling bij een verslapte huid

uitgebreide intake en gratis huidanalyse

Wil je meer weten over een behandeling bij een verslapte huid zonder operatie? Of wil jij weten wat voor jouw huid de beste producten en behandelingen zijn? Zodat ook jouw huid gaat stralen? Maak een afspraak voor een kennismakingsbehandeling met uitgebreide intake en gratis huidanalyse t.w.v. € 49,50 en ontvang een passend behandelplan specifiek voor een verslapte huid.