Al 15 jaar ervaring
Orthomoleculair voeding- & huidspecialist
Wetenschappelijke bewezen producten

Huisregels / FAQ

Wijzigen of annuleren van je afspraak
Het kan voorkomen dat je een afspraak hebt gemaakt voor een behandeling maar onverhoopt toch niet kan komen (om welke reden dan ook) op de eerder gemaakte afspraak. In dat geval kan je de afspraak tot 48 uur voorafgaand aan de behandeling annuleren. Indien je uiterlijk 48 uur voor de afspraak de annulering doorgeeft, zijn er geen kosten aan verbonden.

Indien je de afspraak binnen 48 uur annuleert of niet nakomt zal €49,50 in rekening worden gebracht. Je mag altijd een bekende van je blij maken met jouw reservering, geef dan tijdig de naam en het telefoonnummer door van deze persoon.

Wanneer behandel ik niet?

  • Besmettelijke huidziekten, zoals bijv koortslip
  • Koorts / griep
  • Open wonden

Een afspraak maken?

Als ik in behandeling ben, kan ik de telefoon niet beantwoorden. Als ik niet bereikbaar ben, wil je dan een bericht achterlaten via het afspraken formulier op de website, een bericht inspreken op de voicemail of een whatsapp bericht sturen? Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


Te laat komen

Mocht je te laat komen op de afspraak dan gaat deze tijd helaas van de behandelduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

Privacy
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw gegevens worden gebruikt voor de dienstverlening en daarnaast gebruikt Belle Allure jouw gegevens om je via e-mail of app een nieuwsbrief toe te zenden indien je hebt aangegeven deze te willen ontvangen. Jouw persoonlijke gegevens worden door Belle Allure niet verstrekt aan derden. Zie verder de privacy policy.


Niet tevreden?

Ik doe er alles aan om de beste kwaliteit aan diensten en producten aan te bieden. Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent. Mocht dit het geval zijn dan stel ik het erg op prijs dat je direct contact met mij opneemt. Zo kunnen we samen tot een oplossing komen.