Al 15 jaar ervaring
Orthomoleculair voeding- & huidspecialist
Wetenschappelijke bewezen producten

IMAGE Skincare

Merken > Image Skincare

Huidverzorging en huidverbetering op hoog niveau

De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Ze worden ook wel cosmeceuticals genoemd. Ze werken dieper en intensiever in de huid dan normale verzorgende producten. Veel cosmetica producten die je in de winkel koopt, behandelen alleen de bovenste huidlaag. De beste huidconditie wordt bereikt door levend weefsel te verbeteren en te stimuleren.

De Image producten werken op cellulair niveau. De producten stimuleren de celvernieuwing waardoor de huid er frisser en jonger uitziet.
De producten zijn vrij van parabenen, chemische geur- en kleurstoffen en worden niet op dieren getest! 

Productlijnen

Image kent verschillende productlijnen met in iedere lijn specifieke producten bedoeld voor een bepaald type huid en huidconditie. Het mooie is dat de lijnen met elkaar gecombineerd kunnen worden door middel van mix en match waardoor de producten elkaar kunnen versterken in de aanpak van bijvoorbeeld pigmentatie, lijntjes, roodheid of acne.

Logo IMAGE

Effectieve behandelingen

Met Image skincare

IMAGE Skincare heeft meerdere peelings voor diverse huidindicaties. De peelings zijn opgebouwd qua sterkte doordat ze met verschillende zuren werken. Zelfs voor de meeste gevoelige huid is er al een (milde) peeling.

Afhankelijk van jouw huid en de sterkte van een peeling kan je van sommige behandelingen een schilfering of zelfs wat vervelling verwachten. Dit zal doorgaans met een paar dagen weer over zijn.

Een peeling van Image zal ik pas toepassen als je huid voldoende aan de producten gewend is. Het is dus belangrijk om eerst thuis je huid op de juiste manier te gaan verzorgen.

belle allure