Image Skincare

Huidverzorging én huidverbetering op het hoogste niveau

De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Ze worden ook wel cosmeceuticals genoemd. Ze werken dieper en intensiever in de huid dan normale verzorgende producten. Veel producten behandelen alleen de bovenste huidlaag. De beste huidconditie wordt bereikt door levend weefsel te verbeteren en te stimuleren. De IMAGE producten werken op cellulair niveau. De producten stimuleren celvernieuwing waardoor de huid er frisser en jonger uitziet.
De producten zijn vrij van parabenen, chemische geur- en kleurstoffen en worden niet op dieren getest! 

IMAGE 3-stappen-systeem voor thuis: 
Het gebruik van de IMAGE producten is eenvoudig en bestaat uit 3 stappen.
1. Reinigen
2. Voeden / Anti-Age
3. Beschermen (ochtend) / Herstellen (avond)

IMAGE productlijnen:

AGELESS:
Effectieve producten die huidverjonging stimuleren én zorgen voor een frisse jeugdige huid. De fijne lijntjes worden minder. Het resultaat is direct zichtbaar.

VITAL C:
Deze producten zijn voor de gevoelige en droge huid, couperose en rosacea. Ze kalmeren huidirritaties en roodheid. De producten bevatten veel antioxidanten en zorgen voor een optimale bescherming en voeding van de huid. Je huid ziet er rustiger uit.

ORMEDIC:
De producten in de ORMEDIC lijn werken verzachtend, helend en ontstekingsremmend. De producten bevatten oa aloe vera.ILUMA:
De producten in de ILUMA lijn zijn specifiek werkzaam op het pigment in de huid. Ze werken verhelderend en oplichtend.

ImageILUMA_line.jpg: JPEG afbeelding (514 KB)

CLEAR CELL:
Dit zijn acne producten bij uitstek. De uitgekiende combinatie van salycilzuur en melkzuur zorgt ervoor dat acne goed onder controle blijft.

ImageCLEAR_CELL_line.jpg: JPEG afbeelding (437 KB)

terug naar merken

Adres
Kraailandhof 4
3828 JM Hoogland
E-mail
info@belleallure.nl
Telefoon
033 457 10 41