Lichttherapie: energie

Evado lichttherapie: geeft power in de huid

Met de Evado kunnen we op een pijnloze en comfortabele manier het energieniveau in de huid verhogen. Een behandeling met de Evado geeft een enorme boost aan je huid.
De Evado zorgt voor een nieuwe manier van energie toedienen in de huid. Iedereen weet dat licht van levensbelang is. Zonder licht geen energie en zonder energie geen leven. Naarmate we ouder worden verliezen de cellen steeds meer energie, waardoor alle processen langzamer gaan verlopen. Dat zie je bijvoorbeeld aan het ontstaan van rimpels. De cellen die collageen en elastine aanmaken werken niet meer optimaal. Met de Evado kan het energie niveau van de cellen worden verhoogd, zodat alle processen weer goed werken.

Hoe werkt de Evado?

De Evado heeft LED-lampjes die 35 keer sterker zijn dan gewoon LED licht. Daarnaast schijnen ze door een speciale lens die er voor zorgt dat het licht zich gaat gedragen als een koudlaser. Hierdoor kan het licht tot in de diepere spierlagen doordringen en in alle huidlagen die het tegenkomt zijn energie afgeven. Zo bevordert deze behandeling de doorbloeding en de werking van het lymfesysteem en zorgt het voor een toename in activiteit voor genezing van de huid, huidverjonging en huidverbetering.

Omdat LED geen schadelijke UV straling bevat en het niet heet is, is de behandeling een zeer aangename en 100% veilige methode.


Resultaat van (een kuur) Evado behandelingen is:
  • Verstrakking en liften van de huid
  • Versteviging van de verslapte huid
  • Vervagen van rimpels en fijne lijntjes
  • Lymfedrainage (overtollig vocht afvoeren)
  • Anti-aging
  • Ontstekingsremmend met name bij acne

De Evado is in te zetten bij vele behandelingen. Met name bij de anti-aging behandelingen waarbij de huid wordt aangezet en geprikkeld om in actie te komen, kan de Evado de resultaten spectaculair verbeteren en versnellen.

Bij acne behandelingen zien we al na 1 behandeling dat de huid rustiger is. Bij acne moet de eerste weken zeer intensief behandeld worden (korte behandeling van 25 minuten).

20160311_lichttherapie_0226-bewerkt juiste uitsnede.jpg: JPEG afbeelding (155 KB)

terug naar behandelingen - HUIDverjonging

Adres
Kraailandhof 4
3828 JM Hoogland
E-mail
info@belleallure.nl
Telefoon
033 457 10 41