Microdermabrasie behandeling

Fijne poriën en een gladde huid

Heb je last van oneffenheden, grove poriën, pigmentvlekken, littekens, restacné, acne littekens, een onzuivere huid en/of fijne lijntjes? En droom je van een stralende huid met fijnere poriën? Ontdek dan onze microdermabrasie behandeling. Deze behandeling is geschikt voor vrijwel elk huidtype en alle leeftijden en geeft direct resultaat.

Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken.

belle allure

Samen aan de slag voor een blijvend resultaat

belle allure

Voordelen microdermabrasie behandeling:

De Microdermabrasie-behandeling geeft een prachtig resultaat:

Hoe werkt een microdermabrasie behandeling?

Stap 1. Microdermabrasie

In stap één van de microdermabrasie behandeling halen we met hele kleine kristalletjes een dun laagje van je huid weg. Dat klinkt eng, maar het is om de dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden te verwijderen. Tegelijkertijd wordt door de vacuumtechniek in het apparaat de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine in de huid geactiveerd.

Stap 2. Hyaluronzuur

Tijdens deze stap wordt hyaluronzuur op de huid aangebracht. Dankzij de koude laser kan de huid het hyaluronzuur optimaal opnemen waardoor het volume en de elasticiteit van de huid toenemen. De ‘batterij’ van de cellen krijgt als het ware nieuwe energie om weer optimaal te functioneren. Omdat er geen warmte vrijkomt is er geen risico op verbranden.

Stap 3. Voeden en beschermen

De laatste stap is het voeden en beschermen van de huid. Nadat de behandeling is voltooid, brengen we altijd een herstellende crème aan om je huid te voeden en te kalmeren. Daarnaast gebruiken we een speciale SPF-crème om je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen en vervuiling. 

Veelgestelde vragen over een microdermabrasie behandeling

Het kan zijn dat je huid na het microdermabrasie behandeling wat dunner is geworden doordat de kristallen wat schuren. Hierdoor is je huid momenteel wat gevoeliger voor zonnestralen en pigmentvlekken. Daarom adviseren wij om je huid tot 14 dagen na de behandeling te beschermen met minimaal SPF 30.

Nee, de behandeling is over het algemeen niet pijnlijk. Je kunt echter wat gevoeligheid ervaren door de kristallen. Als het te gevoelig aanvoelt, laat het ons dan gerust weten. We kunnen de behandeling aanpassen aan de gevoeligheid van je huid.

Direct na de behandeling kan je huid wat rood en gevoelig aanvoelen, maar dit trekt binnen enkele uren weg. Je zult merken dat je er juist stralend en verfrist uitziet. Bovendien krijgt je huid een boost van volume door de werkstoffen die zijn gebruikt tijdens de behandeling.

Vanwege hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap raden wij het af om deze behandeling te ondergaan. Tijdens de zwangerschap kan je huid namelijk wat dunner worden, waardoor je gevoeliger bent voor pigmentvlekken.

Staat je vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

Ervaringen van klanten: