Microdermabrasie

Fijne poriën en een gladde huid

Microdermabrasie is een zeer effectieve behandeling voor veel huidtypen. Het geeft de huid direct een gezondere glans en een mooiere teint.
De techniek is snel, veilig en het resultaat is direct zichtbaar.

Stap 1. Microdermabrasie
Tijdens deze eerste stap van de behandeling wordt met steriele micro-kristallen een dun laagje van de bovenste (dode) huidlaag afgehaald.
De dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden worden effectief verwijderd. Tegelijkertijd wordt met een vacuumtechniek de doorbloeding gestimuleerd. Hierdoor wordt de productie van collageen en elastine in de huid geactiveerd. Na deze stap is de huid schoon en zullen werkstoffen sneller worden opgenomen.

Stap 2. Low Level Laser Therapy, koud laser
Tijdens deze stap wordt hyaluronzuur op de huid aangebracht. Dankzij de koude laser kan de huid het hyaluronzuur optimaal opnemen waardoor het volume en de elasticiteit van de huid toenemen. De ‘batterij’ van de cellen krijgt als het ware nieuwe energie om weer optimaal te functioneren. Omdat er geen warmte vrijkomt is er geen risico op verbranden.

Stap 3. Polishing
De laatste stap is het voeden en beschermen van de huid. De huidverzorgingsproducten worden aangebracht met een hoge zonbeschermingsfactor. Dit wordt met de polisher gemasseerd.

Microdermabrasie geeft al resultaat na 1 behandeling, als oppepper van de huid. Het beste resultaat krijg je met een behandelkuur van een aantal weken. Na een microdermabrasie behandeling is het verstandig om 2 weken uit de zon te blijven en een hoge zonbescherming te gebruiken.

Microdermabrasie is onder andere geschikt voor: 
  • zonbeschadigde huid
  • pigmentatie
  • verouderde huid
  • acne en littekens (van acne of na ongeval)
  • rimpels
  • futloze huid
  • grove poriën

20160311_mspapparaat_0244.jpg: JPEG afbeelding (20.07 MB)

Klant ervaring:

Na elke behandeling weer een egalere huid. Heerlijk gevoel en blijvend zichtbaar! Petra

Prijs: €99,50

Terug naar behandelingen - HUIDverbetering

Adres
Kraailandhof 4
3828 JM Hoogland
E-mail
info@belleallure.nl
Telefoon
033 457 10 41