Microneedling

Jaren jonger door needlen? 

Je wilt je huid verstevigen, rimpels vervagen en pigmentvlekken verminderen? Met micro needling bereik je die resultaten. Met deze anti-aging behandeling wordt op gecontroleerde wijze en met een vooraf vastgestelde diepte in de huid gewerkt. Je huid wordt steviger en gladder.

Er wordt gebruik gemaakt van de dermapen met een stampertje met hele fijne naaldjes van chirurgisch staal. Hierdoor wordt in de dieper gelegen huidlaag (de dermis) de aanmaak van collageen en elastine vezels gestimuleerd.

Het doel van een micro needling behandeling is om een duurzame en structurele huidverbetering te krijgen én om meer rendement uit de verzorgingsproducten te halen dankzij een verbeterde opname in de huid. 

Micro Needling is geschikt voor:

  • Huidverjonging
  • Huidverstrakking, ook bij de ogen
  • (Acne) Littekens
  • Rimpels vervagen
  • Vermindering van pigmentvlekken
  • Couperose
  • Poriën verfijnen

Micro needling wordt meestal uitgevoerd in kuurverband. Een kuur is 3 tot 6 behandelingen met een tussenpauze van 2 tot 8 weken. Dit is afhankelijk van de indicatie (het huidprobleem) dat we willen behandelen. De hoeveelheid behandelingen en de frequentie is uiteraard mede afhankelijk van de huidkwaliteit en je leefstijl. 

Een absolute noodzaak bij de micro needling behandeling is het gebruik van Nutricosmetics (voedingssupplementen). Er zijn supplementen van ScKin Nutricosmetics en Laviesage voor de micro needle behandelingen. Lees meer over ScKin Nutrition of Laviesage.

Het resultaat van de behandeling zie je in de loop van een kuur al, het eindresultaat wordt pas zichtbaar na 6 maanden na de laatste behandeling. 

20160311_microneedling_0302-bewerkt-bewerkt.jpg: JPEG afbeelding (26.19 MB)          

terug naar behandelingen - HUIDverjonging          

Adres
Kraailandhof 4
3828 JM Hoogland
E-mail
info@belleallure.nl
Telefoon
033 457 10 41