Al 15 jaar ervaring
Orthomoleculair voeding- & huidspecialist
Wetenschappelijke bewezen producten

Ervaringen van klanten:

Andrea
Lees verder
Ik kom sinds eind 2012 bij Astrid. Ik ben geen type voor veel poespas en make-up. Mijn doel was er wat verzorgder uit te zien door een juiste gezichtsverzorging. Dat doel is bereikt, maar tot mijn verrassing gaat het resultaat veel verder, omdat er niet alleen aandacht is voor de buitenkant. Ik gebruik suppletie van ScKin en merk dat mijn huid daar zeer goed op reageert, daarnaast voel ik mij veel fitter en energieker. Ik ben blij dat ik ondanks mijn bedenkingen de stap heb gezet en naar Belle Allure ben gegaan!
Conny
Lees verder
Al bijna 12 jaar klant. De goede adviezen van Astrid maken dat de huidveroudering op een mooie manier verloopt. Ze bekijkt het totaalplaatje en informeert altijd hoe het in het algemeen met je gaat. Ik gebruik producten van Image en ScKin. Astrid geeft door haar vakkennis een advies aangepast op de conditie van mijn huid en mijn lichamelijke gestel van dat moment! De behandelingen laat ik aan Astrid om te bepalen waar mijn huid op dat moment behoefte aan heeft. Het resultaat vind ik verbluffend en ik krijg regelmatig complimenten dat ik er zo jong uit zie! Astrid, mij raak je als klant niet meer kwijt en het ritje naar Amersfoort heb ik daar dik voor over!
Liesbeth
Lees verder
Gelijk bij de eerste afspraak, ruim 12 jaar geleden, had ik een goed gevoel. Astrid is een huidspecialiste die op een persoonlijke en professionele manier met haar klanten omgaat. Ik vind het belangrijk dat ik niet hoef te wachten als ik een afspraak heb. Ik ga er altijd heen met het vertrouwen dat ze iedere keer de behandeling, kuur en of producten aanbeveelt die goed voor mijn huid zijn. Ik krijg tegenwoordig complimenten dat ik er fris en stralend uit zie, in plaats van de opmerkingen die ik voorheen kreeg zoals: je ziet er moe uit, je wordt toch niet ziek.
Alette
Lees verder
Een afspraak bij Belle Allure is een moment van pure ontspanning en onthaasting! En dan ook nog met een verfrissend resultaat! Een behandeling bij Belle Allure is geen standaard behandeling, zoals ik die al jaren kende bij de ‘standaard’ schoonheidsspecialiste. Een behandeling bij Astrid gaat verder. Huidverbetering is het uitgangspunt.
Kim
Lees verder
Ik was op zoek naar een schoonheidsspecialiste die mij ook wat over voeding in relatie tot de huid kan vertellen. Ik ben erg blij dat Astrid hier veel van weet. Ook de producten van Image bevallen mij goed. Het uur dat ik naar Belle Allure moet rijden heb ik er graag voor over, ik ben erg tevreden en zou geen andere schoonheidsspecialiste dan Astrid willen.
Diana
Lees verder
Via via kwam ik bij Belle Allure terecht. Ik had last van vage vurige bultjes in mijn gezicht. Samen zijn we gaan kijken wat de oorzaak zou kunnen zijn. Nu 9 maanden later ziet mijn huid er stralend uit. Elke 6 weken verwen ik mezelf met een bezoek. Ik ben erg tevreden met de adviezen en het is elke keer weer gezellig.
Kiki
Lees verder
Een bezoek aan Astrid is altijd weer één groot feest! Haar vakkennis, professionele houding maar zeker ook haar persoonlijke benadering maken dat ik mij altijd weer verheug op een bezoek aan Belle Alure. Ze analyseert mijn huid en adviseert wat op dat moment goed is voor mijn huid. En dat advies volg ik blindelings. Als dan na een peeling ik weer wekenlang een stralende huid heb denk ik alleen maar ‘wat een fijn feestje was het weer’.
Connie
Lees verder
Professioneel, lange-termijn-handelend, betrokken, probleemoplossend én tegelijk preventief acterend, zeer ervaren, enorme kennis over wat goed is voor de mens, met een bredere kijk dan alleen het uiterlijk van de huid: dan heb je het over Astrid Sparreboom! Voor mij dé specialist voor het innerlijk en uiterlijk van mijn huid.
Marije
Lees verder
Astrid is een heel fijne specialist met echt verstand van zaken. Ze kijkt naar wat je op dat moment nodig hebt en biedt behandelingen die echt een verschil maken voor je huid. Na een behandeling ziet mijn huid er altijd stralend uit en dat houdt stand tot de volgende behandeling. Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi en rustig uit gezien. Astrid is bovendien heel aardig en betrokken wat een bezoekje aan haar ook nog eens gezellig en ontspannen maakt.
Previous
Next